2019-09-17 admin

SZIASZTOK!

Továbbra is várunk Titeket a hétfői Magadért csoportunkba, mely hasznos kiegészítése a hozzátartozói és a függő csoportnak.

A csoportba várjuk a résztvevőket mindkét csoportunkból, valamint van lehetőség csak a hétfői csoportba járni. Arra törekszünk, hogy új megközelítésből tekinthessetek rá problémáitokra, teret biztosítunk a változásra. A csoporton kizökkentő feladatokra, Titeket érintő témákra számíthattok, olyan problémák, nehézségek kibontására, melyekre kevesebb idő jut a szerdai és a csütörtöki csoportjainkon.

A csoport irányelveit, alapjait tekintve azonos a többi, már régóta működő csoportjainkkal, az önsegítő jelleg és az interaktivitás megléte jellemzi.

A csoport rólatok szól, Ti is alakíthatjátok, ötleteitekkel, gondolataitokkal segíthettek minket abban, hogy hatékonyabban működtessük.

Az egyik résztvevő visszajelzéséből: „Saját tapasztalatom (de végül is mi másról tudnék írni?…), hogy a fizikai mozgás, – hogy elmozdulunk a helyünkről, felállunk a székről, tollat, papírt fogunk – nagyon színesíti az alkalmakat, és sok esetben segít kimozdítani akár a bebetonozott nézőpontból, vagy a komfort zónából ….(a csütörtöki csoport mozdulatlanságához képest ez a mozgalmasság is segít “mozdulni” – a szó átvitt, meg konkrét értelmében is!”

Az elkövetkező csoportokon az együttműködés, érzéseink, a függőség és a változás kerülnek a középpontba.

Helyszín: „A HELY” Eötvös u 19.

Időpont: hétfőnként 18.00 – 20.00 óra között

Hozzájárulás díja: 2000,-Ft

Várunk Titeket!

A Segítők